Inbjudan till vår Invigning av Sveriges första och största Ölmuseum

 
 

Fredagen den 1 april kl 19.00 inviger vi vårt ölflaskmuseum, museet är det första och största i sitt slag i Sverige. Denna samling påbörjades 1991 och består idag av 950 ölflaskor och samlingen utökas hela tiden med ölflaskor, men också med allt som ni associerar med öl.

Ni kommer att kunna e en samling som är unik för Sverige, framförallt för att samtliga flaskor i samlingen är provsmakade av samlaren, Conny Lagé. Under kvällen så kommer Olle Nord att invigningstala ooch det kommer att bli provsmakning av en öl som endast finns i Jämtland, Krog Öl, den Ölen bryggts i Tjeckien.

Samlaren kommer även att hålla ett kortare tal och Ni kommer under kvällen att få chans att fråga honom om öl. Det kommer även att finnas representanter från bryggerier som minglar med er, så Ni har alla möjligheter att få reda på allt ni vill veta om öl.

Välkomna hit och få chansen att provsmaka öl samtidigt som ni står i ett ständigt växande museum. Bjud med Er personal eller dina vänner till en annorlunda kväll i Ölets och 60-talets täcken.

 
     
 
 

Program för invigning

Kl.19.00 Museet invigs av Olle Nord.
Smakprov av nytt öl och mingel
   
Kl.19.30 Berättar Conny Lage om sina ölflaskor
(historia o framtidstankar)
   
Kl.21.00 60 talls afton med Musik av The Women
   
Pris pr.pers 150.-
I priset ingår smakprov, tapas och inträde till underhålningen
   
Anmälan Välkommen med Er anmälan direkt till hotellet senast 24.3. på telefon 0687/30450 eller maila till info@bigmoose.se

 

Hjärtligt välkoman önskar Big Moose Hotel
/Tom Walle och Conny Lagé, samlare.